cap

Inici Coneix ACEDOC Qui Som Que Fem Recursos Borsa Treball On Estem Transparència
 

logo_p és una entitat sense afany de lucre, creada l'any 2000 i que té com a:

Missió:

 • Contribuir a la promoció de la cohesió econòmica i social mitjançant accions que afavoreixin el foment de l'ocupació i la millora de l’ocupabilitat i competències professionals de les persones per tal que es desenvolupin professionalment.

 Visió:

 • Ser una entitat innovadora i capdavantera en la qualitat i eficàcia en el disseny i desenvolupament de programes d’orientació professional, foment de l'ocupació i inserció laboral.

Objectius:

 • Afavorir la inserció laboral dels diferents col·lectius d’aturats amb més dificultats d'inserció i/o exclusió sòciolaboral mitjançant accions d'informació, orientació i inserció laboral.
 • Millorar l'ocupabilitat de les persones afavorint el desenvolupament de les seves competències personals i professionals.
 • Promoure accions positives per lluitar contra l'exclusió social, potenciant les iniciatives d’inserció sociolaboral.
 • Fomentar el desenvolupament integral de les persones.
 • Afavorir la igualtat d’oportunitats tant formatives com de recursos o estratègies a nivell social i laboral.
 • Impulsar la investigació i recerca en l'àmbit de l'ocupació i, més concretament, de l’orientació professional i inserció laboral.
 • Fomentar les relacions amb altres entitats relacionades amb l'ocupació i el desenvolupament dels recursos humans.

Els valors essencials de la nostra entitat s’agrupen en base a un conjunt d’estratègies que ens ajudin a posicionar-nos de forma socialment responsable en l’entorn on desenvolupem les nostres activitats. Treballem en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) a nivell intern, tant amb els nostres recursos humans com també clients i usuaris, i a nivell extern, incidint en els diferents grups d’interès i la societat en general. 

colabora
visio
objectiu
 
esq_1
 • Orientació al client
 • Qualitat
 • Treball en equip
 • Impacte social

Adaptació a les característiques i necessitats de cada client-usuari per tal d’assolir resultats d’aplicació pràctica que contribueixin a la inserció laboral i millora de les competències professionals. En aquest sentit apliquem als nostres programes criteris de millora contínua orientats a assolir la satisfacció dels nostres clients (administració, empreses i usuaris).

bruixola2

La satisfacció del client i l’assoliment dels seus objectius és la nostra màxima preocupació. Això només s’aconsegueix donant resposta a les necessitats reals dels usuaris, institució i empresa que contracta els nostres serveis, per tant, el nostre objectiu fonamental és contribuir de manera decisiva a la consecució dels objectius ocupacionals.

Per aconseguir serveis d’un alt nivell de qualitat és imprescindible treballar amb criteris de millora contínua i fomentar constantment accions que afavoreixin la innovació i aprenentatge permanent, per aquest motiu, tots els professionals integrats a logo_p realitzen anualment activitats de formació contínua orientades a la millora de les seves competències professionals.

qualitat
 

Per aconseguir l'acompliment de la missió i objectius organitzacionals, així com la satisfacció dels nostres clients i usuaris creiem que és imprescindible el treball en equip. Per tant, la suma dels esforços i el treball col.lectiu són valors que orienten la tasca en la nostra organització.

equip

Seguint els criteris de qualitat del model Europeu de Qualitat, EFQM, tenim per objectiu que les nostres activitats es distingeixin per la seva utilitat sociali tinguin un alt impacte en el nostre entorn socioeconòmic. Mitjançant els serveis i les activitats de foment de l’ocupació pretenem potenciar la inserció sociolaboral i afavorir la cohesió econòmica i social i, en definitiva, la qualitat de vida dels ciutadans del nostre entorn possibilitant que cada persona apliqui les seves competències a aquella activitat professional on pugui obtenir un major rendiment i satisfacció personal i alhora pugui ser més útil a la societat.

social2
 
 
logo © 2000 - 2015   C/ Francesc Macià, 20-22, 1r 2ª. 08912 Badalona (Barcelona) creacio digital
  Política de privacitat acedoc@acedoc.cat Tel. 93 383 80 70
acedoc acedoc