cap

Inici Coneix ACEDOC Qui Som Que Fem Recursos Borsa Treball On Estem Transparència
 
  POLITICA DE PRIVACITAT

logo_p, amb domicili social al carrer Francesc Macià 20-22, 1r 2ª (08912 Badalona), i número d'identificació fiscal G62426341, és la titular del domini www.acedoc.cat i informa a visitants i als usuaris de la pàgina web de la seva política de protecció de dades de caràcter personal.

La utilització del lloc web de ACEDOC i de qualsevol dels serveis que s'hi incorporen pressuposa la plena acceptació de les condicions que es manifesten en la política de privadesa que s'exposa.

1. Recollida de dades.

Donant compliment a la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa que les dades de caràcter personal que es sol·liciten en els nostres formularis s'inclouran en un fitxer de dades personals el responsable i titular del qual és logo_p. Així mateix, quan una persona emplena qualsevol dels formularis amb les dades personals que es sol·liciten i n'accepta l'enviament, autoritza expressament a logo_p a tractar o incorporar en el fitxer automatitzat de propietat seva les dades personals facilitades en el formulari esmentat i totes les dades que es generin en relació amb la seva participació o ús dels diferents productes o serveis que s'ofereixen en aquesta pàgina web.

2. Finalitats del tractament.

Les dades facilitades mai no seran utilitzades amb una finalitat diferent d'aquella per a la qual han estat cedides, i seran cancel·lades immediatament després de deixar de ser necessàries per a aquesta finalitat, excepte quan una llei estableixi una altra cosa.

Quan la persona interessada tramet les dades personals i l'adreça electrònica a logo_p, n'autoritza expressament la utilització a l'efecte de comunicacions periòdiques, incloent-hi expressament les que es facin per correu electrònic que logo_p dugui a terme amb usuaris d'accions i persones possibles interessades, per informar-los de les activitats o notícies, cursos, programes, projectes, i de qualsevol oferta de serveis i productes relacionats amb l'activitat institucional que s'hi desenvolupa.

Al marge del que s'ha dit anteriorment, la recollida i el tractament automatitzat de les dades personals facilitades tenen igualment com a finalitat la gestió administrativa i l'execució i el desenvolupament de tota L'activitat  pròpia d'logo_p i la gestió de l'usuari en els diferents serveis posats a la seva disposició (a efectes merament informatius: sol·licitud d'informació sobre cursos i serveis, participació en jornades o conferències, sol·licitud matriculació cursos...).

3. Seguretat.

Tota la informació relativa a dades de caràcter personal rebuda per logo_p és tractada amb la màxima confidencialitat, i es procedeix únicament a les comunicacions estrictament necessàries per a la prestació del servei que interessa en cada cas i les comunicacions i cessions autoritzades per la usuària i l'usuari per mitjà d'aquesta política de privadesa.

logo_p garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d'aquestes dades.

Tot usuàri té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en els fitxers d'logo_p rectificar-la si és errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament, per mitjà del correu electrònic a l'adreça acedoc.bdn@gmail.com indicant clarament en l'assumpte: TUTELA DE DRETS LOPD, o per comunicació escrita i firmada (adjuntant-hi una còpia del DNI) adreçada a logo_p, amb domicili social al carrer Francesc Macià, 20-22, 1r 2ª, 08912 de Badalona.

4. Galetes.

Amb aquest avís, logo_p comunica als usuaris que utilitza galetes (cookies) quan l'usuari navega per les diferents pantalles i pagines del web. Les galetes utilitzades per logo_p són emmagatzemades al disc dur de l'usuari però no poden llegir les dades contingudes al disc ni els arxius galeta creats per altres proveïdors. logo_p utilitza les galetes per a obtenir informació totalment anònima sobre dades d'accés (data, hora, minut, freqüència, etc.), per a mesurar alguns paràmetres de trànsit en la pròpia pàgina web i estimar el nombre de visites, de manera que logo_p pugui enfocar i ajustar els serveis oferts més efectivament. No obstant això, l'usuari podrà impedir la generació de galetes amb l'opció corresponent que tingui el seu programa navegador. En aquest cas, la pàgina web continuarà essent operativa.

5. Modificació d'aquesta política de privadesa.

logo_p es reserva el dret de modificar la seva política de protecció de dades d'acord amb el seu criteri, o a causa d'un canvi legislatiu, jurisprudencial o en la pràctica empresarial. Si logo_p introdueix alguna modificació, el nou text serà publicat en aquesta mateixa pàgina, on l'usuari/a podrà tenir coneixement de la política de protecció de dades.

 
logo © 2000 - 2015   C/ Francesc Macià, 20-22, 1r 2ª. 08912 Badalona (Barcelona) creacio digital
  Política de privacitat acedoc.bdn@gmail.com Tel. 93 383 80 70
acedoc acedoc